top of page

Waarom wij bestaan

Welkom bij Crave Culture, waar onze missie is om eetervaringen te hervormen door elke hap onvergetelijk te maken. We zijn een doelgedreven onderneming; een culinaire revolutie die zich toelegt op het veranderen van gedrag en cultuur rondom plantaardig eten. Onze aanpak is eenvoudig maar krachtig: wij gebruiken plezier als een motivatie voor verandering.

craving
[ˈkreɪ.vɪŋ] noun [ C ]

1. A strong feeling of wanting something

2. A strong uncontrollable desire

ie: I have a craving for pizza

see also: appetite, hankering, and hunger

CULINAIRE VERLANGENS VERBINDEN MET CRAVE CULTURE

Laten we verder kennismaken

Bij Crave Culture geloven we in de belangrijke rol die plantaardige alternatieven kunnen spelen bij het oplossen van meerdere globale crisissen. Met onze bijdrage willen wij de eiwittransitie versnellen en een positieve impact hebben op de gezondheid van zowel individuen als de planeet. Kijkend naar de toekomst, willen wij het culinaire landschap opnieuw vormgeven en van plantaardig eten een heerlijke en onweerstaanbare keuze te maken, waarmee we bewijzen dat je je favoriete gerechten nooit hoeft te missen.

Wij zijn er voor de lunchrooms, cafés, cateraars, restaurants, producenten van vleesvervangers, vegans, flexiariërs, niet-vegans, we zijn er gewoon voor iedereen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een enkel recept, aantrekkelijke food styling of het creëren van een volledige menukaart, wij zijn er voor jou.

 

Waarom nu? Omdat de wereld van plantaardig eten bruist. De mogelijkheden worden steeds lekkerder en meer divers. Dat laten wij jou zien en vooral proeven. Ga met Crave Culture voor dat WOW-gevoel.

CraveCulturebrandingshoot-90.jpg
Smaaksensaties

Plantaardig eten is niet lekker?! We geloven in de kracht van eten dat mensen samenbrengt. Of je gasten nu veganisten, flexitariërs of simpelweg liefhebbers zijn van goed eten, onze creaties prikkelen de smaakpapillen van iedereen met ongeëvenaarde smaaksensaties.

Expertise

Met een achtergrond in high-end hospitality, voedingsmiddelentechnologie en wetenschappelijk onderzoek, brengt ons team een verscheidenheid aan gespecialiseerde kennis met zich mee. Wij geven betrouwbaar advies dat past bij jouw unieke behoeften en ambities.

Zekerheid

De markt voor vlees- en zuivelalternatieven heeft tussen 2016-2022 een groei van >145% meegemaakt*. Blijf niet achter en laat ons helpen. Of je nu een chique eetgelegenheid, een knus café, of een levendige bistro hebt, onze diensten stellen je in staat om met vertrouwen je menu uit te breiden.

*van Haperen, M. (2021). Dierlijk en plantaardig in de foodservice, inkoopcijfers 2016-2021.

CraveCulturebrandingshoot-26_edited.jpg

Het duo achter Crave Culture

Maak kennis met het team achter Crave Culture: een dynamisch duo met twee verschillende achtergronden, maar met dezelfde passie voor plantaardig eten. Thomas Bosson en Oana Puiu hebben hun krachten gebundeld om iets werkelijk unieks en inspirerends af te leveren. Ons team staat klaar om jouw culinaire visie tot leven te brengen.

CraveCulturebrandingshoot-16.jpg
CraveCulturebrandingshoot-63.jpg

Oana Puiu

Hallo! 👋 Ik ben Oana, een van de culinaire breinen achter de heerlijke creaties van Crave Culture. Mijn reis naar de plantaardige keuken begon in 2020 en sindsdien ben ik gepassioneerd geraakt door het koken van veganistische gerechten waar de mensen om mij heen onder de indruk van zijn.

Ik ben een sociale vlinder met een aanstekelijke, positieve energie die netwerken tot een fluitje van een cent maakt. Mijn expertise op het gebied van high-end hospitality, gecombineerd met het feit dat ik een multi-gepassioneerde ondernemer en foodie ben, vormt de stevige basis voor mijn rol bij Crave Culture.

 

In een wereld waar misvattingen over veganistisch eten blijven hangen als een verouderd recept, wil ik laten zien dat plantaardige gerechten, smaak én tevreden klanten heel goed samengaan. Ik laat jouw klanten verliefd worden op elke hap.

 

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

AU-Oana

Thomas Bosson

Hoi! 👋 Ik ben Thomas, de creatieve wetenschapper achter Crave Culture. Mijn persoonlijke motto is: "Er is goed eten en minder goed eten, ongeacht het label".

Ik heb een achtergrond in voedingsmiddelen-technologie en productontwikkeling en zet daarmee een unieke mix van analytisch denken en creativiteit op tafel. Door al jaren actief te zijn in de wereld van plantaardige voeding heb ik de uitdagingen van de overstap naar een meer plantaardig dieet met eigen ogen gezien en ervaren. In plaats van ontmoedigd te raken, ben ik geïnspireerd om deel uit te maken van de oplossing. Ik dacht ook, na jarenlang vegetariër te zijn geweest, dat vegan worden onmogelijk was. Verrassing: het is makkelijker en veel lekkerder dan je denkt!

Ik houd er enorm van om in de keuken te staan ​​en verbluffende, heerlijke gerechten te creëren. De tijd staat stil als ik in de keuken sta. Innoveren, plezier hebben en smaken en texturen samenbrengen tot heerlijke gerechten. Maar wat ik nog leuker vind, is om de reacties van mensen te zien als ze mijn eten ervaren, er weg van zijn en er vervolgens achter komen dat het plantaardig is. Die reacties zijn geweldig!

Ik kan niet wachten om mijn kennis, ervaring en recepten met jou te delen.

CraveCulturebrandingshoot-97.jpg
AU-Thomas
bottom of page