top of page
mae-mu-s6S8IgEN6-4-unsplash.jpg

01

Receptontwikkeling

Het perfecte startpunt om je menu te verrijken met onvergetelijke smaken op plantaardige basis aangesloten op jouw onderneming en voorkeuren.

02

Menukaart upgrade

Ga all-in! We creëren 7+ op elkaar afgestemde recepten, geven training aan je keukenpersoneel en schrijven aantrekkelijke menubeschrijvingen om de aantrekkingskracht van je restaurant te vergroten.

03

Product applicaties

Plaats jouw producten in de spotlight. Onweerstaanbare recepten speciaal voor producenten van vlees-, ei-, en zuivelopvolgers.

SCROLL

ONZE
DIENSTEN

APC_0015.jpg

30%

Lanceringskorting

Vier de lancering van Crave Culture met deze mooie korting op onze diensten. Bekijk ze hieronder en maak kennis met onze smaaksensaties.

Transparante pakketten afgestemd op de unieke behoeften van iedere klant

Bekijk onze diensten in meer detail en sluit je aan bij de smaakrevolutie

Inbegrepen:

 • Alles van het basispakket

 • Professionele food styling

 • Foto's met hoge resolutie

 • Fotobewerking

 • 10 sec reel/short for socials

Til jouw culinaire creaties naar een hoger niveau met ons Plus (+) Pakket, ontworpen voor wie zijn plantaardige aanbod met visuele flair wil verrijken. Naast alle voordelen van ons Basis Pakket ontvang je visuele en promotionele elementen om je gerechten in hun beste licht te presenteren. Onze professionele food styling transformeert elk bord tot een visueel, dynamisch meesterwerk voor jouw digitale content. Of je nu het menu van je onderneming wilt vernieuwen of indruk wilt maken met je volgende product lancering, ons Plus Pakket biedt de extra glans die je nodig hebt om op te vallen.

Basis +

v.a. € 1400

Receptontwikkeling met fotografie voor digitale commerciële doeleinden

Inbegrepen:

 • Intake

 • Conceptualisatie

 • E-mailpitch met idee

 • Keuken- en smaaktest

 • 1 revisie ronde

Ben je klaar om het menu van je onderneming te verrijken met onvergetelijke smaken op plantaardige basis? Ons basispakket biedt op maat gemaakte recepten, praktische ondersteuning en visuele hulpmiddelen om nieuwe creaties naadloos in je menu te integreren. Of je nu een ervaren chef-kok bent of nieuw in de wereld van plantaardige gerechten, ons toegankelijke instapmodel maakt het transformeren van jouw eetervaring zeer eenvoudig.

Basis HoReCa 

v.a. € 1200

Receptontwikkeling (1-5 stuks)

 • Kookinstructies (op papier)

 • Ingrediëntenlijst

 • Visuele hulp (ter inspiratie)

 • Allergenenlijst

Inbegrepen:

 • Voorgerechten, snacks en hoofdgerechten (geen desserts) 7+ stuks

 • Gerechten die op elkaar aansluiten

Maak een culinaire reis als geen ander met deze optie, waar innovatie inspiratie ontmoet om jouw eetervaring opnieuw vorm te geven. Onze menu’s zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een blijvende indruk achter te laten. Plantaardig eten is nog nooit zo leuk en lekker geweest. Ben je op zoek naar meer, dan beperkt onze service zich niet tot het bord. Van een training voor het keukenpersoneel op locatie of op afstand, naar pakkende menu beschrijvingen om je gasten te verleiden, tot professionele food styling om de presentatie van het eten optimaal te maken. Zo creëren we samen een onvergetelijke ervaring.

Jouw nieuwe menu

v.a. € 5000

Tijd voor een culinair meesterwerk

Extra opties:​

 • Training op locatie of workshop op afstand

 • Professionele food styling om van elk gerecht een visueel meesterwerk te maken

Een keuze kunnen maken?

Stuur ons dan een mailtje 

Niet werkzaam in de HoReCa?
Geen Probleem!

SCROLL

Wil jij je product verkoop verhogen? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van recepten die jouw producten onder de aandacht brengen en klanten inspireren om ze te gebruiken. Tijdens dit creatieve proces zorgen we ervoor dat de recepten naadloos aansluiten bij de stijlvoorkeuren en missie van jouw bedrijf. Wij bieden een verscheidenheid aan receptconcepten waaruit je kunt kiezen.

Nadat je jouw favorieten hebt uitgekozen, ontvangt je van ons een ingrediëntenlijst en duidelijke, stapsgewijze bereidingsinstructies. Als aanvulling kun je jouw pakket ook uitbreiden met professionele foodfotografie, waardoor de foodcreaties visueel nog aantrekkelijker worden.

Product applicaties

p.o.a.

Voor producenten van vlees-, ei-,
en zuivelopvolgers

Denk jij er aan om een ​​feest te organiseren (groot of klein) met een plantaardig thema en weet je niet zeker wat je moet koken? Misschien een bruiloft, babyshower, of een housewarming. Krijg je al hoofdpijn als je denkt aan lange ingrediëntenlijsten en wat je voor iedereen moet koken? Wij nemen deze zorgen uit handen en maken voor jou op maat gemaakte recepten met gedetailleerde ingrediëntenlijsten en stapsgewijze bereidings-instructies, zodat jij je kan focussen op het organiseren van  het beste evenement ooit. Samen zetten wij iets onvergetelijks op tafel.

Particulieren

p.o.a.

Culinaire ondersteuning voor
evenementen en feestdagen

Team Lunch

Verrijk je culinaire aanbod

Je klanten verrassen met buitengewoon lekkere plantaardige gerechten. Dat klinkt goed, toch? Verrijk je culinaire aanbod, onderscheid jezelf van de massa en maak een blijvende indruk op je klanten. Neem contact op en ga samen met ons de culinaire uitdaging aan.

Om alvast in de smaak te komen

Bekijk een aantal van onze Crave creaties

Taco's, hartige 'crave' toast, sesam ramen, gefrituurde augurken, juicy burgers, tiriyaki sandwiches, salades, Hollandse stampot, geen keuken, stijl of gerecht is te gek voor ons.

Portfolio
bottom of page